luni, 2 iunie 2008

Scriitorii Julia Navarro şi Didier van Cauwelaert îşi lansează cărţile în prima zi de Bookfest

Scriitoarea spaniolă Julia Navarro şi scriitorul francez de origine belgiană Didier van Cauwelaert vor fi prezenţi miercuri, în prima zi a Târgului de Carte Bookfest, la Romexpo, pentru a-şi lansa romanele recent publicate în limba română, la editurile Rao respectiv Humanitas.

Scriitoarea spaniolă Julia Navarro va fi prezentă la lansarea ediţiei româneşti a recentului său roman "Sângele nevinovaţilor", publicat la Editura Rao, pe 4 iunie, la ora 14.00, la Bookfest.

Editura Humanitas Fiction, în colaborare cu Institutul Francez, îl aduce la Bucureşti pe nonconformistul scriitor francez de origine belgiană Didier van Cauwelaert, laureat al prestigiosului Prix Goncourt, autorul "Evangheliei după Jimmy", publicată de curând la Humanitas. "Evanghelia după Jimmy", considerat unul dintre cele mai provocatoare romane ale literaturii contemporane, va fi lansat în cadrul salonului de carte Bookfest miercuri, 4 iunie, la ora 17.00. "Evangheliei după Jimmy" pune problema pariului credinţei şi propune un exerciţiu de imaginaţie pe cât de curajos, pe atât de important ca miză etică: dacă Giulgiul din Torino ar conţine cu adevărat ADN-ul Mântuitorului, atunci printre noi s-ar putea plimba nestingherită o clonă a lui Iisus.

Târgul de carte Bookfest, aflat în acest an la cea de a treia ediţie, organizat de Asociaţia Editorilor din România, se va desfăşura în perioada 4-8 iunie la pavilionul expoziţional Romexpo şi va reuni aproximativ 160 de edituri, care au pregătit publicului lansări de carte şi evenimente speciale.

Niciun comentariu: